A REVIEW OF درمان کبد چرب در خانه

A Review Of درمان کبد چرب در خانه

A Review Of درمان کبد چرب در خانه

Blog Article

غلات فراوری شده: غلات فرآوری شده و تصفیه شده در نان سفید، ماکارونی سفید و برنج سفید وجود دارند. تولید کنندگان فیبر موجود در این دانه‌های بسیار فرآوری شده را حذف کرده‌اند که می‌تواند با تجزیه بدن قند خون را افزایش دهند.

در حال حاضر درمان مؤثر دارویی برای بیماری کبد چرب در دسترس نیست. با این حال، امکان بازگشت کبد به شرایط قبل ممکن است و معمولاً با تغییرات شیوه زندگی، رژیم غذایی و درمان خانگی، کبد چرب درمان می‌شود.

لیمو یکی از بهترین و پرطرفدارترین میوه‌های فصل تابستان و زمستان است، اما نوع ترش آن برای درمان کبد چرب بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافت‌های زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچاله‌گی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته می‌شود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق می‌افتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.

چنانچه این تجمع چربی افزایش پیدا کند، بافت‌های کبد متورم شده و آسیب می‌بیند. پیشروی این آسیب‌ها منجر به سیروز کبدی خواهد شد که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.

در موارد پیچیده‌تر مانند سیروز لازم به مصرف دارو، جراحی و در نهایت پیوند کبدی است.

بیماری کبد چرب: علایم، راه پیشگیری، دلایل ابتلا و درمان آن

وضعیت صورت این کبد چرب اردک تروریست را ببینید (۱۶+) تصویری جدید از بازداشت شدگان حمله تروریستی مسکو فیلمی از فارسی صحبت کردن مظنون اصلی حمله تروریستی مسکو عکس های جدید از سالن سوخته کروکوس سیتی

افراد مبتلا به بیماری کبد چرب معمولاً هیچ علائمی ندارند تا زمانی که بیماری به سیروز کبدی تبدیل شود.

نوشیدنی‌هایی که شیرینی و قند زیادی دارند، از رژیم غذایی خود حذف نمایید.

استفاده از چاشنی زردچوبه در برنامه‌ی غذایی می‌تواند باعث ذخیره‌ی کم‌تر چربی در کبد شود.

البته در این شرایط هنوز هم بافت‌های سالمی برای انجام وظایف کبد وجود دارد. هر چند که این شرایط فقط با اصلاح رژیم غذایی درمان درمان نمی‌شود و نیاز به راهکارهای درمانی جدی‌تری وجود دارد.

از مصرف قندهای مصنوعی، شیرینی و نان‌های صنعتی دوری کنید.

میوه‌ها و سبزیجات : انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیب‌زمینی‌های شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجه‌فرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخود‌فرنگی، عدس چربی‌های سالم: آجیل، دانه‌ها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.

Report this page